Amióta az eszemet tudom foglalkoztat a művészet, a színek és a formák harmóniája, amit először gyerekként szülőfalumban, Farkaslakán a természet adta szépség jelentett felfedezőútjaimon.
Majd a Palló Imre Művészeti Iskolában tanáraimtól rengeteg inspirációval gazdagodva vágtam bele budapesti tanulmányaimba szintén a művészethez közel álló szakágba, az enteriőrtervezésbe.
A Krea Képzőművészeti Iskola hallgatójaként imádtam az izgalmasabbnál izgalmasabb és kihívásokkal teli tervezési feladatokat, alig vártam, hogy az életben is tapasztalatokat szerezhessek.
Pályafutásomat egy kis csapatból álló lakásfelújításokkal foglalkozó cégnél kezdtem, mint tervező és az állandó fejlődés mellett kialakult a tökéletes állapot, az, amikor reggel úgy ébredsz, hogy alig várod az új Megrendelőket, feladatokat és már felelősséggel a válladon valósítod meg mások álmait, otthonait, imádod a munkád.
A tökéletességre való törekvés a hitvallásom, hogy minőségi munkával egy gyönyörű és élhető otthont tudjak teremteni az Ügyfeleim számára….ez ami igazán boldoggá tesz.