Topdesigner leszek! – Deko Tv

Egyik ismerősöm felhívására jelentkeztem csapattagként a Deko Tv által forgatott Topdesigner leszek! 2010-ben indult tehetségkutató műsorába, ahol 12 epizódon át meneteltünk egészen a döntőig.
Csapatommal az előkelő II. helyezést értük el, mókával és kacagással, valamint rengeteg csapatmunkával teltek a forgatási napok.

Elle Dekor

A Topdesigner leszek! első fordulójában festettem gipszkartonra nonfiguratív festményemet, amit később az egyik zsűritag, Konnerth Zita belsőépítész használt fel egyik munkája során, jelent meg végül az Elle magazin egyik számában.
Büszkeséggel töltött el, hogy valaki otthonának dísze lehetett a festményem.

10 gyerek, 10 szoba – Deko Tv

A Topdesigner leszek! műsorban felkeltettük a gyártásvezetés érdeklődését és felkértek a 10 gyerek, 10 szoba című műsorukba, ahol különböző korú és nemű gyerekeknek kellett a meglévő szobájukból újat, szebbet, praktikusabbat varázsolni.
A budget alacsony volt, ezért a kreativitásunkat kellett bevetni, én a szokásomhoz híven ecsetet ragadtam és drága tapéták helyett a falfestést választottam, a srácok meg régi meglévő bútorok felújításán ügyködtek.
A végeredmények sokszor könnyeket csaltak a kis lurkók szemébe :).