Tervezés, belsőépítészet

Az alaprajzi elrendezést egy alapos felmérés előz meg, mely során találkozva a Megrendelőkkel feltérképezzük az adott helyszín adta lehetőségeket, a megrendelői igényeket, lemérem a falakat.
A fentiek alapján két opciót készítek a felújításra, melyből egyet tovább simítva, tökéletesítve mondhatunk véglegesnek, ami alapján elkészülhetnek a gépészeti (villanyszerelési, víz- és fűtésszerelési) tervek.
A stílusterv kialakításánál kiválasztjuk a szanitereket, csaptelepeket, burkolatokat (padló és oldal falak burkolatait), valamint a falszíneket.

Lakberendezés

A lakberendezés a bútorok és kiegészítők  összhangba hozásának művészete, a színek és formák játéka.
Nem elegendő viszont a fenti harmóniára törekvés, a tervezett elemek (beépített szekrények, konyhabútor, stb.) praktikussága és időtállósága is cél, szinte a legnehezebb feladat.
Nekem kihívás!

Munkafolyamatok leszervezése

Több év tapasztalata áll mögöttem a lakásfelújítások leszervezésében, a szakemberekkel való kapcsolattartásban és a terv egyeztetésekben.
A tervezésen fölül számomra az egyik legizgalmasabb dolog kimenni a terepre, ránézni a különböző munkafolyamatokra, látni, hogy hogyan valósulnak meg a gondosan elkészített tervek és leadni a rendeléseket, tartani a kapcsolatot a különböző boltokkal.
A szép végeredmény és a minőségi munka alapja, hogy mélyen, az apró részletekig beleássuk magunkat a tervezésbe, nem kevésbé a kivitelezésbe, egyeztetve a szakemberekkel a praktikus, költséghatékony és esztétikus végeredmény elérése érdekében.
Cél levenni a terhet a Megrendelő válláról, hogy minden rossz élménytől mentesülve vehesse birtokba az otthonát.

Dekorálás, festészet

Egy jól kiválasztott fotó, festmény vagy fal festés, fali dekoráció megadja az otthonosság érzetét, megalapozza az enteriőr stílusát.
A kevesebb néha több elvet követve inkább javaslom a Megrendelőimnek a kevésbé harsányabb falszínek, több dekorációs elem használatát.
Az utóbbit később megunva kevésbé nagy felfordulással lehet frissíteni, változtatni, lecserélni.
Megrendelésre készítek vászonra festett képeket, ugyanakkor volt már alkalmam gyerekszobák falfelületeit dekorálni, festeni is.